La Bergerie Pradel
20140301_Trade 151_0278.jpg

Annulering & wijziging

 
 

Annulering & wijziging

Elke aanvraag voor reservering moet vergezeld zijn van een creditcardnummer met de vervaldatum en de 3 cijfers van het cryptogram op de achterkant van de kaart. Het communiceren van een creditcardnummer komt overeen met de uitdrukkelijke aanvaarding door de kaarthouder van de volledige betaling van de reservering van de service. De aanbiedingen en algemene voorwaarden zijn volledig van toepassing op de datum van reservering onder de gespecificeerde voorwaarden.

Annulering en / of wijziging:

Elke volledige of gedeeltelijke annulering van een reservering of wijziging daarvan moet schriftelijk door de klant worden medegedeeld. La Bergerie Pradel behoudt zich het recht voor om het verzoek tot wijziging of annulering niet te accepteren en de volgende straffen toe te passen, al naar gelang het geval.

· Gratis annulering tot 24 uur van de dag van aankomst.

Het hele jaar behalve in het hoogseizoen.

· Hoogseizoen (15 juni - 15 september):

Gratis annulering tot 30 dagen van de dag van aankomst. In geval van annulering binnen de 29 tot 7 dagen voorafgaand aan het verblijf, zal een bedrag gelijk aan 50% van het bedrag van het verblijf als compensatie worden ingehouden. In geval van annulering 6 dagen of minder voor het verblijf, wordt het totale bedrag van het verblijf in rekening gebracht en geïncasseerd door La Bergerie Pradel, via de creditcard die als garantie is verstrekt op het moment van reserveren.

Als La Bergerie Pradel om redenen buiten haar macht niet in staat was om mensen in de kamer of gereserveerde kamers onder te brengen, behoudt La Bergerie Pradel zich het recht voor om mensen in de kamer of kamers in een soortgelijke vestiging te huisvesten zonder extra kosten.

Voor elk verkort verblijf dat tijdens het verblijf wordt gemeld, is het verblijf volledig verschuldigd.

Niet wijzigbaar, niet opzegbaar:

Het bedrag van de reservering wordt op uw creditcard in rekening gebracht, 48 uur na de dag van reservering. In geval van annulering en / of no-show, wordt het bedrag niet terugbetaald.

Geen presentatie:

Het volledige verblijf is verschuldigd en zal door La Bergerie Pradel in rekening worden gebracht op de creditcard die als garantie weerd overhandigd op het moment van reserveren.

Aankomst / vertrek:

Kamers zijn beschikbaar vanaf 16 uur.

De kamers zijn vóór 10.00 uur verlaten.